aNIMATIE

Access Bars ®

 
Beginpagina
veer
Speciaal aanbevolen!
veer
Kinderoppas extra
veer
Access Bars®
veer
Massages
veer
Reinigingsritueel
veer
Mijn achtergrond
veer
Agenda
veer
Contact en links
veer
 
 
 
 
 
 

Access Bars®

Vanuit onze Heelheid zou je er voor kiezen om weinig beperkende keuzes en mogelijkheden te hebben. Maar doordat we al aardig door het leven "gevormd” zijn, zijn er nogal wat blokkades in onszelf op verschillende lagen opgeslagen. Als je al denkt aan je overtuigingen emoties, gevoelens die zich in je vast gezet hebben en je nogal kunnen beperken in je vrijheid op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Acces Bars® bied je de mogelijkheid om jezelf te bevrijden van deze oude overtuigingen, aannames, gedachtes, emoties en gevoelens op een hele gemakkelijke en ontspannen manier. Door 32 energetisch punten op je hoofd lichtjes aan te raken, deze punten bevatten een elektrische lading van beperkende, gedachtes, overtuigingen, aannames, emoties en gevoelens.Kun je de oude ballast moeiteloos en gemakkelijk loslaten en je openen voor wie jij werkelijk bent!

Door een zachte aanraking van deze Bars®punten tijdens een Bars behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades in je lichaam afgevoerd. Hierdoor ga je meer ruimte in je hoofd ervaren waardoor je andere keuzes kunt gaan maken om steeds meer te leven vanuit jouw Heelheid/Essentie zonder overbodige, oude ballast. Het ontvangen van Bars®wordt ook wel vergeleken met het opschonen van de harde schijf van de computer.

Hoe verloopt een Access Bars® sessie?

Je ligt gekleed op een massagetafel zodat je je heerlijk kunt ontspannen, mocht je niet op een massagetafel kunnen liggen, kun je ook op een stoel zitten. De 32 punten op je hoofd worden lichtjes met de vingertoppen aangeraakt en de energie gaat stromen. Een sessie duurt 60 tot 90 min.

In het slechtste geval heb je na een sessie het gevoel dat je een heerlijke ontspannen massage hebt gehad, in het ergste geval verandert je hele leven ten goede.

Wat kunnen de effecten zijn na een Bars® sessie?

·Een helder hoofd

·Meer rust en energie

·Beterslapen

·Betere concentratie

·Minder fysieke klachten

·Vermindering van stress

·Beter bij jezelf blijven

·Verbeterde relatie met jezelf en anderen

·Een positievere houding ten opzichte van het leven.

·En ga maar door.

Access Consciousness®

Mensen in staat stellen te weten dat ze het weten.

Lichaamsprocessen: 

Herstel van immuunsysteem:

Kan ingezet worden bij verkoudheid en griep, artritis!
Ook bij mensen met kanker om het immuunsysteem van hun lichaam te versterken. 
Heel zinvol na de chemo, minder last van misselijkheid en haar uitval!

Ervaringen:

Joan 
Tijdens een sessie van de Access Bars® voelde ik een aantal keren een druk in m’n romp en keel. Het voelde als iets dat ik uit mijn lijf wilde hebben. Vernietigen zoals jij dat voorstelde. Ook zag ik een mooie beeld van mijzelf liggend op een rots in de zee, waar ik steeds verder van verwijderd raakte. Eenmaal thuis gekomen ben ik behang van de muur gaan afhalen, een klusje dat al jaren lag te wachten. Bed verschoven veranderingen. In een vergadering op mijn werk heb ik de volgende dag ruimte ingenomen voor een initiatief waar ik al een lange tijd mee loop en dat ik niet van de grond kreeg. Ineens gaat het idee meer leven bij de collega's. Ik krijg meer bijval dan dat ik verwachtte en het commentaar dat ik ook ontving kon ik prima plaatsen of pareren. Ik voelde mij niet persoonlijk aangevallen. Het voelt net alsof er een zware deken/grauwsluier van mij af is gevallen. Ik ben goed en wat ik doe is goed. 
Dat voelt heerlijk!! 

M.
Ik voelde mij zo ontspannen om de tafel, voelde de energie stromen. Heerlijk!!
Dagen na de sessie zoveel ruimte in mij en rust in mijn hoofd. Ik voel mij veel vrijer en ga gemakkelijker voor mijzelf staan! Voel mij zelfverzekerder vrijer om mijn ruimte in te nemen.💪  
Dank je Mariëtte 

Elisabeth Metselaar:
Vanochtend een hele fijne healing ontvangen 😅 van Mariëtte
Heerlijk liggend op de behandeltafel heeft ze precies datgene weten aan te raken wat gezien wilde worden en stelde ze de vragendie dat ondersteunden, zodat de informatie als vanzelf los kwam, zowel inzichten als ook lichamelijk loslaten. 
Dank jewel Mariëtte  

Dit vertelde Petra Blom over mij: 
Jij blijft bij jezelf en gaat niet mee met de anderen. 
Jou energie blijft bij jou.
Je deelt en legt uit op een rustige begrijpelijke manier jij hebt geen verwachtingen.
Jij laat ervaren en brengt mensen thuis in hun eigen lijf door het zichzelf te laten ervaren.


 
  Mariëtte Bruijsten | Praktijk Heelheid | Zutphen | 06-17164299 | info@heelheid.nl